Vi er et velspillende, glad og energifyldt orkester !


Hvem er vores Maestro ?

Vi dirigeres af Bjørn Hyrup, som til daglig er trompetist i bl.a. Den kgl. Livgarde, Tivolis Promenadeorkester og Danmarks Radios Underholdningsorkester. Bjørn Hyrup er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium.

Hvem er orkestret ?

Vi består af 35 musikalske unge i alderen 15 - 25 år. De ældste af os har været med siden orkestret blev dannet af Ulf Nordlund i 1985.

Lærer vi at spille ?

Vi får alle eneundervisning på vores instrument, som er trompet, cornet, flygelhorn, waldhorn, trombone, euphonium, tuba og slagtøj. Spillelærerne er konservatorie-uddannede musikere, som til daglig spiller i kendte danske orkestre.

Vi øver os !

Orkesterprøver foregår hver mandag fra kl. 19 til 22 på Risbjergskolen, Risbjergvej 10 i Hvidovre, - dels som gruppeprøver, hver instrumentgruppe for sig, - dels som samlet orkesterprøve. Endvidere bruger vi flere week-end's om året på Marianelund ved Gurre, - én af Hvidovre Kommunes dejlige kolonier. Man er meget velkommen til at overvære prøverne om mandagen.

Vi udgiver CD indspilninger !

Vi har udgivet en 10-års jubilæums CD og én med repetoiret fra vor Vestindien turné.
I februar '99 udgives endnu en CD med Musiksolens Brass Band. Denne CD laves i samarbejde med Kurt Ravn og Etta Cameron, som begge var med Brass Band'et på Vestindien turnéen som solister.


Spiller vi også ude i byen ?

Vi giver mange koncerter. I 1996/1997 har vi bl.a. spillet på Plænen i Tivoli, spillet til en fransk ballet, optrådt ved flere af Hvidovre Kommunes arrangementer, afholdt julekoncerter og en forårskoncert med Kurt Ravn som solist. Vi har stor glæde af solister som Thomas Jensen, Jens Bjørn Larsen og Jesper Klein. I Efteråret 1996 deltog Brass Band'et i Hvidovre Kommunes opsætning af skuespillet Gilgamesh, - en mega-success. Og vi deltager i efteråret '98 i musical'en "Spillemand på en tagryg". I foråret år 2000 deltager orkestret i endnu en musical, "Le Miserable".

Turnerer vi ?

Vi har været på mange vellykkede turnéer i udlandet, hvor vi bl.a. har besøgt Rumænien, USA, Polen, Norge og Rusland. I sommeren '97 var orkestret i Paris hvor vi bl.a. spillede i Disney Land. I efteråret '97 besøgte vi Hvidovres venskabsby Rudultowy i Polen. I sommeren 1998 var vi på en stor turne i det gamle danske Vestindien, hvor vi bl.a. spillede på det gamle danske fort i Frederikssted. Vi var inviteret af den amerikanske regering (US Virgin Islands) for at deltage i festligholdelsen af 150-året for slavernes frigivelse. I sommeren '99 går turen til Irland, efter invitation af et irsk band. Sommeren år 2000 Washington D.C., inviteret af den danske ambassadør i USA og Udenrigsministeriet. Ambassadøren havde set orkestret i TV fra Vestindien. Han syntes, at orkestret var nogle flotte ambassadører for Danmark.

Kan vi også spille for jer ?

Ja, - ring eller skriv til vores formand for orkesterforeningen:

Pia Jensen
Risbjerggårds Allé 36
2650 Hvidovre
Tlf.: 3649 4536.


Eller send en mail til :
Musikskolens Brass Band - Hvidovre

Musikskolens Orkesterforening - Tlf. 3677 6213, Risbjergskolen, Risbjergvej 10, 2650 Hvidovre
(Mandag kl. 19-22)